Objetivo de curso

 

TU M’IMPORTES és l’objectiu d’aquets curs i tant de bo, de tota la nostra vida. Tu m’importes perquè no visc sol, perquè ets un ésser humà, perquè ets el meu germà i tot el teu m’interessa; res del teu em resulta indiferent. 

Siguis prop o siguis lluny, et conegui o no m’hagi trobat amb  tu encara, m’importa que tinguis les necesitats bàsiques cobertes; m’importa que tinguis l’oportunitat d’estudiar com la tinc jo; m’importa que siguis feliç, que respectin els teus drets i la teva dignitat, que tinguis amics i et sentis integrat, que tinguis salut, que puguis aprendre… «m’importes tu».

Així que anem a començar pel principi… per tal que m’importis tu, primer m’estimaré a mi mateix i tindré cura de mi; aleshores, segur que sabré estimar els que tinc a prop, entrenar la meva mirada i el meu cor per tenir present com estan els altres, per aprendre a escoltar i a comprendre, a saber què necessiten i en què puc ajudar-los. 

Del meu entorn, faré un salt a la resta de la societat, al món sencer. Ja no sentiré les noticies com una cosa aliena; Ja no passaré pel carrer sense veure la persona, que asseguda a la vorera, demana ajuda o a aquelles que dormen en una portada o sota un pont. 

 

TU M’IMPORTES, aquest curs i sempre. 

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.