Objetivo de curso

 

TU M’IMPORTES és l’objectiu d’aquets curs i tant de bo, de tota la nostra vida. Tu m’importes perquè no visc sol, perquè ets un ésser humà, perquè ets el meu germà i tot el teu m’interessa; res del teu em resulta indiferent. 

Siguis prop o siguis lluny, et conegui o no m’hagi trobat amb  tu encara, m’importa que tinguis les necesitats bàsiques cobertes; m’importa que tinguis l’oportunitat d’estudiar com la tinc jo; m’importa que siguis feliç, que respectin els teus drets i la teva dignitat, que tinguis amics i et sentis integrat, que tinguis salut, que puguis aprendre… «m’importes tu».

Així que anem a començar pel principi… per tal que m’importis tu, primer m’estimaré a mi mateix i tindré cura de mi; aleshores, segur que sabré estimar els que tinc a prop, entrenar la meva mirada i el meu cor per tenir present com estan els altres, per aprendre a escoltar i a comprendre, a saber què necessiten i en què puc ajudar-los. 

Del meu entorn, faré un salt a la resta de la societat, al món sencer. Ja no sentiré les noticies com una cosa aliena; Ja no passaré pel carrer sense veure la persona, que asseguda a la vorera, demana ajuda o a aquelles que dormen en una portada o sota un pont. 

 

TU M’IMPORTES, aquest curs i sempre.