A infantil som uns artistes!

A infantil som uns artistes!

Descobriments a 3 anys

Aquest trimestre a infantil fem un projecte d’art, i a 3 anys ho hem titulat «DESCOBRIMENTS», perquè aquesta és la meva intenció, que els petits descobreixin diferents tècniques, materials, suports, papers, utensilis… En definitiva, que descobreixin que l’art no té límits i que a través d’ell poden expressar les seves emocions i sentiments a més de divertir-se i relaxar-se!
La primera obra és «La sardina s’ha escapat pel forat», a on els nins experimenten amb una cartolina amb dos forats I una sardina. Després del joc i les hipòtesis, pintaren la mar sense sortir dels forats.

CreART a 4 anys

A l’aula de 4 anys respiram inspiració en estat pur! Amb el projecte de CreART experimentam amb diferents tècniques i ens inspiram amb diferents pintors! I cream la nostra millor versió de les obres! Aquí treballam 2 tècniques diferents: simetria amb gama de colors freds, obres inspirades amb Klee, I VanGogh amb tècnica innovadora… L’obra dels gira-sols realitzats amb forqueta! Original 100%! Amb quina versió us quedau? Les dels petits artistes no tenen preu!

[ngg src=»galleries» ids=»404″ display=»basic_thumbnail»] 

Descubrimientos en 3 años

Este trimestre en infantil hacemos un proyecto de arte, y a 3 años lo hemos llamado «DESCUBRIMIENTOS», porque esa es nuestra intención, que los pequeños descubran diferentes técnicas, materiales, soportes, papeles, utensilios … En definitiva, que descubran que el arte no tiene límites y que a través de él pueden expresar sus emociones y sentimientos además de divertirse y relajarse.
La primera obra es «La sardina se ha escapado por el agujero», en donde los niños experimentan con una cartulina con dos agujeros Y una sardina. Después del juego y las hipótesis, pintaron el mar sin salir de los agujeros.

CreART a 4 años

¡En el aula de 4 años respiramos inspiración en estado puro! Con el proyecto de CreART experimentamos con diferentes técnicas y nos inspiramos con diferentes pintores. ¡Y creamos nuestra mejor versión de las obras! Aquí trabajamos 2 técnicas diferentes: simetría con gama de colores fríos, obras inspiradas con Klee, y Van Gogh con técnica innovadora … La obra de los girasoles realizados con horquilla. ¡Original 100%! ¿Con qué versión os quedáis? ¡Las de los pequeños artistas no tienen precio!

No Comments

Post A Comment