Així treballam a infantil!

Així treballam a infantil!

Aprofitant la figura del nin/a protagonista, treballam cada dia diferents conceptes i àrees, com per exemple de l’àrea d’autonomia, aprenem els noms dels companys per poder passar llista. Després contam (àrea de coneixement de l’entorn, més concretament matemàtiques) els nins/es que falten, i dibuixam les seves cares amb totes ses parts (àrea d’autonomia i de llenguatges, la part de dibuix).

A més a més, treballam les emocions, ja que als nins i nines que falten els fem la boca trista, ja que estan malalts i “se perden” aquesta fantàstica aventura d’anar a escola. I per acabar treballam de nou la numeració ja que escrivim el número de nins que falten i dibuixam una pilota per cada un/a (relacionar grafia i quantitat)…. buff tot el que aprenem només passant llista!!!

 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»395″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

 

Aprovechando la figura del niño/a protagonista, trabajamos cada día diferentes conceptos y áreas, como por ejemplo del área de autonomía, aprendemos los nombres de los compañeros para poder pasar lista. Después contamos (área de conocimiento del entorno, más concretamente matemáticas) los niños/as que faltan, y dibujamos sus caras con todas sus partes (área de autonomía y de lenguajes, la parte de dibujo).

Además, trabajamos las emociones, ya que los niños y niñas que faltan los hacemos la boca triste, ya que están enfermos y «se pierden» esta fantástica aventura de ir a la escuela. Y para terminar trabajamos de nuevo la numeración ya que escribimos el número de niños que faltan y dibujamos una pelota de cada uno / a (relacionar grafía y cantidad) …. buff todo lo que aprendemos sólo pasando lista !!!

Tags:
No Comments

Post A Comment