Aprenem de la mar. Anam a l’aquàrium de Cabrera! 3er i 4t

Aprenem de la mar. Anam a l’aquàrium de Cabrera! 3er i 4t

Els nins i nines de tercer i quart de primària vàrem gaudir d’un dia de companyerisme i aprenentatge visitant l’aquàrium de Cabrera a la Colònia de Sant Jordi. Vàrem conèixer els diferents peixos i fons marins de la mar mediterrània. També gaudirem observant el paisatge de costa i vam poder contemplar l’illa de Cabrera. 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»390″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

A més vàrem poder ampliar alguns dels continguts que estem treballant a les classes de projectes de naturals, per exemple, sobre els invertebrats, dels quals vàrem veure uns quants d’exemplars d’aquest tipus i els vàrem identificar i classificar. 

En resum, va ser un dia fantàstic i el temps ens va acompanyar! Esperem tornar-hi prest! 

No Comments

Post A Comment