Aprenem de la mar. Anam a l’aquàrium de Cabrera! 3er i 4t

Aprenem de la mar. Anam a l’aquàrium de Cabrera! 3er i 4t

Els nins i nines de tercer i quart de primària vàrem gaudir d’un dia de companyerisme i aprenentatge visitant l’aquàrium de Cabrera a la Colònia de Sant Jordi. Vàrem conèixer els diferents peixos i fons marins de la mar mediterrània. També gaudirem observant el paisatge de costa i vam poder contemplar l’illa de Cabrera. 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»390″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

A més vàrem poder ampliar alguns dels continguts que estem treballant a les classes de projectes de naturals, per exemple, sobre els invertebrats, dels quals vàrem veure uns quants d’exemplars d’aquest tipus i els vàrem identificar i classificar. 

En resum, va ser un dia fantàstic i el temps ens va acompanyar! Esperem tornar-hi prest! 

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.