Aproximació a la discapacitat

Aproximació a la discapacitat

20141210_082534

 

La inclusió de les persones amb discapacitat a la nostra societat ha estat el tema que avui ha presentat na Lourdes, treballadora del centre Aproscom, als alumnes de 3r i 4t d’ESO. D’una manera molt clara i propera, els alumnes han rebut informació sobre la tasca que es realitza a un centre com aquest: els tallers, l’ajuda als alumnes i a les seves famílies , etc. Un gran nombre de professionals i voluntaris fan possible que els alumnes d’aquest centre puguin rebre una formació adequada a les seves necessitats que els permeti insertar-se al món laborar tenint en compte les discapacitats pròpies de cadascú.  Però l’ajuda que reben els al·lots del centre no només és formativa; Aproscom compta amb vivendes tutelades i una residència que romanen obertes per a tots els qui ho requereixin.

L’interès i la curiositat del nostres alumnes s’ha pogut veure pel nombre de preguntes i dubtes que han presentat a na Lourdes, qui de molt bon gust ha contestat per aclarar-ho tot.

És amb iniciatives com aquesta que es trenquen tots els prejudicis de la societat cap aquelles persones amb algun tipus de discapacitat. Qualsevol tipus de discapacitat no s’ha d’entendre com a un impediment que exclogui una persona de la societat, sinó com una peculiaritat que no suposa cap trava insalvable per poder viure en ella.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.