Celebram el Dia de la Puresa

Celebram el Dia de la Puresa

IMG_7138

Com cada any, dia 16 d’octubre, totes les escoles de la Puresa están de festa! Aquest dia és important per a tots i ho celebram d’una manera molt especial.

Durant tot el matí del divendres, alumnes i professors gaudírem de diferents activitats que es realitzaren al pati de la nostra escola. Per començar la jornada, ens reunirem tots a la capella de l’escola on paticipàrem junts d’una missa molt especial dedicada a aquest dia. En acabar, i per agafar forces, els alumnes també pugueren berenar de les coques, pizzes o galetes que els organitadors havien preparat a casa seva amb la intenció que tots les puguéssim tastar.

I després de berenar, começaren els jocs .Moltes de les propostes foren preparades pels alumnes més grans del centre, els de 3r i 4t d’ESO, que per tal de recaptar fons per al seu viatge d’estudis, organitzaren tot un dia d’entreteniment per a la resta dels alumnes. Des de la tradicional casa del terror fins als nous tallers de maquillatge o de cupcakes o concursos de bàsquet i futbol.  Tot fou un èxit i un any més , durant tot el curs, recordarem aquests moments que ens permeteren compartir tots junts del nostre dia especial.

Clicant aquí: Vídeo presentació podreu veure el vídeo del Dia de la Puresa a Manacor.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.