Celebram el Dia de la Puresa

Celebram el Dia de la Puresa

IMG_7138

Com cada any, dia 16 d’octubre, totes les escoles de la Puresa están de festa! Aquest dia és important per a tots i ho celebram d’una manera molt especial.

Durant tot el matí del divendres, alumnes i professors gaudírem de diferents activitats que es realitzaren al pati de la nostra escola. Per començar la jornada, ens reunirem tots a la capella de l’escola on paticipàrem junts d’una missa molt especial dedicada a aquest dia. En acabar, i per agafar forces, els alumnes també pugueren berenar de les coques, pizzes o galetes que els organitadors havien preparat a casa seva amb la intenció que tots les puguéssim tastar.

I després de berenar, começaren els jocs .Moltes de les propostes foren preparades pels alumnes més grans del centre, els de 3r i 4t d’ESO, que per tal de recaptar fons per al seu viatge d’estudis, organitzaren tot un dia d’entreteniment per a la resta dels alumnes. Des de la tradicional casa del terror fins als nous tallers de maquillatge o de cupcakes o concursos de bàsquet i futbol.  Tot fou un èxit i un any més , durant tot el curs, recordarem aquests moments que ens permeteren compartir tots junts del nostre dia especial.

Clicant aquí: Vídeo presentació podreu veure el vídeo del Dia de la Puresa a Manacor.

No Comments

Post A Comment