Celebram el dia de la Puresa!

Celebram el dia de la Puresa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dimecres 16 d’octubre es celebrà el dia de la Puresa al nostre col·legi. Aquest dia no només és important per al nostre centre sinó també per a la resta d’escoles de la mateixa congregació. És el dia de la Verge de la Puresa i com a homenatge a la fundadora tots els membres de la comunitat  ( religioses, alumnes i professors) participam d’aquesta jornada d’una manera molt especial.

Els alumnes de Manacor començaren el dia amb una Eucaristia en què hi participaren tots  els nins a partir de 3r de primària. Durant la celebració pogueren participar de cants i ofrenes i , en especial, d’un vídeo que prepararen els alumnes de 4t d’ESO com a ofrena excepcional  per ser el seu darrer any al centre.

A continuació tots gaudirem de les activitats organitzades pels alumnes de 3r i 4t d’ESO que es varen preparar per recaptar fons pel viatge d’estudis. Hi va haver jocs pels més petits: una piscina de bolles, tallers de maquillatge, activitats de psicomotricitat; i d’altres per als més grans com el taller de cupcakes, la tómbola , el castell inflable, curses d’obstacles.

L’èxit de totes les activitats va ser total no només  gràcies als alumnes més grans veren recompensat el seu esforç amb una notable quantitat de diners recaptats per repartir entre tots els qui aniran de viatge d’estudis, sinó també per la participació de la resta d’alumnes del centre que s’ho passaren d’allò més bé participant a tots els tallers.

Com cada any, tot el personal del centre gaudirem d’aquesta festa i ens ho vàrem passar molt bé!

[nggallery id=72]

No Comments

Post A Comment