Devers vuit-cents alumnes participen a la IV Jornada Esportiva del col·legi Puresa de Maria de Manacor

Devers vuit-cents alumnes participen a la IV Jornada Esportiva del col·legi Puresa de Maria de Manacor

Photo 15-4-16 11 42 10

El passat divendres, 15 d’abril, al voltant de vuit-cents alumnes d’escoles concertades de Manacor es reuniren a la Torre dels Enagistes per participar a la IV Jornada Esportiva, organitzada per la Puresa de Maria de Manacor.

Els assistents, des de 5è de Primària fins a 4t d’Educació Secundària, eren representants dels centres Sant Vicenç de Paül, Sant Francesc, La Salle, Joan Mesquida i la Puresa de Maria. Els alumnes participaren en diferents tornejos de futbol, atletisme, tennis, bàdminton, pàdel i mato, que tingueren lloc de forma simultània en els diferents espais del complex. Al final de la jornada es va fer l’entrega de premis a les diferents categories i esports.

La Jornada Esportiva d’Escoles Concertades, que enguany complia el seu quart aniversari, sorgí a partir de la idea de celebrar un dia de germanor amb altres centres, tot fent activitats esportives i fomentant el caràcter lúdic i saludable propis de l’esport, tant a nivell individual com en equip.

Des del nostre centre volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Manacor i al Govern de les Illes Balears per cedir-nos l’espai per a la diada, a tots els col·laboradors que ens van ajudar de forma desinteressada i a tot el professorat dels centres convidats. Finalment, i de forma especial, també volem agrair la participació a tot l’alumnat assistent que va tenir un comportament molt positiu.

Col·legi Puresa de Maria de Manacor

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.