Devers vuit-cents alumnes participen a la IV Jornada Esportiva del col·legi Puresa de Maria de Manacor

Devers vuit-cents alumnes participen a la IV Jornada Esportiva del col·legi Puresa de Maria de Manacor

Photo 15-4-16 11 42 10

El passat divendres, 15 d’abril, al voltant de vuit-cents alumnes d’escoles concertades de Manacor es reuniren a la Torre dels Enagistes per participar a la IV Jornada Esportiva, organitzada per la Puresa de Maria de Manacor.

Els assistents, des de 5è de Primària fins a 4t d’Educació Secundària, eren representants dels centres Sant Vicenç de Paül, Sant Francesc, La Salle, Joan Mesquida i la Puresa de Maria. Els alumnes participaren en diferents tornejos de futbol, atletisme, tennis, bàdminton, pàdel i mato, que tingueren lloc de forma simultània en els diferents espais del complex. Al final de la jornada es va fer l’entrega de premis a les diferents categories i esports.

La Jornada Esportiva d’Escoles Concertades, que enguany complia el seu quart aniversari, sorgí a partir de la idea de celebrar un dia de germanor amb altres centres, tot fent activitats esportives i fomentant el caràcter lúdic i saludable propis de l’esport, tant a nivell individual com en equip.

Des del nostre centre volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Manacor i al Govern de les Illes Balears per cedir-nos l’espai per a la diada, a tots els col·laboradors que ens van ajudar de forma desinteressada i a tot el professorat dels centres convidats. Finalment, i de forma especial, també volem agrair la participació a tot l’alumnat assistent que va tenir un comportament molt positiu.

Col·legi Puresa de Maria de Manacor

No Comments

Post A Comment