Dia de la Pau

Dia de la Pau

Manifest en el dia escolar de la Pau i la no violència.

A la ciutat de Manacor, estudiants, professors i damés persones vinculades al Centre Educatiu Pureza de María, en aquest dia 30 de gener de 2013, DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA, hem fet una cadena amb les nostres mans en la qual volem abarcar tots els nostres carrers, cases, mercats i places, volem que aquesta cadena la la PAU transmeti a tots solidaritat i respecte entre nosaltres i entre la gent que ens envolta, encara que siguem diferents en qualque aspecte.

Conscients que vivim en un món farcit de guerres i violència, que les noticies de cada dia ens fan veure de prop que no només són els països que es barallen sino que també, a les nostres ciutats, a les families fins i tot dins els centres escolars, la violència està present; encara que sabem que les nostres mans no estan netes del tot sempre, avui creim que el nostre manifest és molt important i necessari:

_Volem que les fronteres marquin només antics regnes, que no siguin filtres per excluir germans nostres vinguts d’altres llocs.

_Somiam en el dia que els recursos propis de cada poble permetin viure dignament a la seva gent, sense que el més fort s’enriqueixi damunt ells.

_Volem que no hi hagi diferències a cap lloc del món entre homes i dones o races, que els ulls en que ens miram uns als altres siguin de respecte i bona acollida.

_Somiam en que es superin les enveges i descconfiances, començant pel nostre pati, i així poder dur aquesta actitud més enllà de les portes del nostre col·legi.

_Desitjam poder esborrar del nostre diccionari paraules buides, relacionades en actes impropis dels éssers humans.

_Som els nins i els joves de formaran part de la societat del segle XXI el nostre somni es que arribi el dia en que la mar i el cel, els animals, les plantes i els peixos, i, l’home visquin en armonia i pau.

[nggallery id=55]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.