Dia de la Puresa 2016

Dia de la Puresa 2016

img_20161014_094937

Com cada any, dia 16 d’octubre, totes les escoles de la Puresa celebràrem la nostra festa! Aquest dia és important per a tots/es i ho celebram d’una manera molt especial.

Durant tot el matí del divendres, alumnes i professors gaudírem de diferents activitats que es realitzaren al pati de la nostra escola. Per començar la jornada, tots els cursos a partir de tercer de primària, ens reunírem a la capella de l’escola on paticipàrem junts d’una missa molt especial dedicada a la Virgen de la Pureza; els alumnes d’Infantil, primer i segon de primària van dur una flor per fer-li una ofrena. En acabar, i per agafar forces, els alumnes també van poder berenar de les coques, pizzes o galetes que els organitadors havien preparat a casa seva amb la intenció que tots les puguéssim tastar.

I després de berenar, començaren els jocs. Moltes de les propostes foren preparades pels alumnes més grans del centre, els de 3r i 4t d’ESO, que per tal de recaptar fons per al seu viatge d’estudis, organitzaren tot un matí d’entreteniment per a la resta dels alumnes. Des de la tradicional casa del terror fins als tallers de maquillatge o de cupcakes, circuits, concursos de bàsquet i futbol… Tot fou un èxit i un any més, durant tot el curs, recordarem aquests moments que ens permeteren compartir tots junts el nostre dia especial.

No Comments

Post A Comment