Dia de la Puresa 2016

Dia de la Puresa 2016

img_20161014_094937

Com cada any, dia 16 d’octubre, totes les escoles de la Puresa celebràrem la nostra festa! Aquest dia és important per a tots/es i ho celebram d’una manera molt especial.

Durant tot el matí del divendres, alumnes i professors gaudírem de diferents activitats que es realitzaren al pati de la nostra escola. Per començar la jornada, tots els cursos a partir de tercer de primària, ens reunírem a la capella de l’escola on paticipàrem junts d’una missa molt especial dedicada a la Virgen de la Pureza; els alumnes d’Infantil, primer i segon de primària van dur una flor per fer-li una ofrena. En acabar, i per agafar forces, els alumnes també van poder berenar de les coques, pizzes o galetes que els organitadors havien preparat a casa seva amb la intenció que tots les puguéssim tastar.

I després de berenar, començaren els jocs. Moltes de les propostes foren preparades pels alumnes més grans del centre, els de 3r i 4t d’ESO, que per tal de recaptar fons per al seu viatge d’estudis, organitzaren tot un matí d’entreteniment per a la resta dels alumnes. Des de la tradicional casa del terror fins als tallers de maquillatge o de cupcakes, circuits, concursos de bàsquet i futbol… Tot fou un èxit i un any més, durant tot el curs, recordarem aquests moments que ens permeteren compartir tots junts el nostre dia especial.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.