Dia del Domund 2015

Dia del Domund 2015

IMG_7365

Dia 23 d’octubre, la nostra escola va celebrar el dia del Domund. L’objectiu d’aquesta jornada fou reconèixer i valorar la tasca que fan les persones que, de manera totalment altruista i desinteressada, dediquen el seu temps a ajudar els més necessitats.

Durant tota la setmana, a les classes de tutoria i amb les oracions i reflexions dels matí, els alumnes han pogut apropar-se a valors tan importants com són la solidaritat i l’empatia. Ho han fet amb diverses activitats i dinàmiques que han servit per reflexionar sobre aquests conceptes i per incorporar-los a partir d’ara al seu dia a dia.

Per acabar una setmana especial, dedicada a conèixer la tasca dels missioners, es van jugar diversos partits solidaris entre els tots els cursos del centre. A partir de les dotze, els alumnes baixaren al pati per divertir-se i compartir un moment de solidaritat tots junts. Per participar a aquests partits, ja sigui com a espectador o com a jugadors, els alumnes havien d’aportar un donatiu. Així, de manera simbòlica , van fer la seva aportació per a recolçar la labor tan necessària que fan els missioners.

No Comments

Post A Comment