Dia del Domund 2015

Dia del Domund 2015

IMG_7365

Dia 23 d’octubre, la nostra escola va celebrar el dia del Domund. L’objectiu d’aquesta jornada fou reconèixer i valorar la tasca que fan les persones que, de manera totalment altruista i desinteressada, dediquen el seu temps a ajudar els més necessitats.

Durant tota la setmana, a les classes de tutoria i amb les oracions i reflexions dels matí, els alumnes han pogut apropar-se a valors tan importants com són la solidaritat i l’empatia. Ho han fet amb diverses activitats i dinàmiques que han servit per reflexionar sobre aquests conceptes i per incorporar-los a partir d’ara al seu dia a dia.

Per acabar una setmana especial, dedicada a conèixer la tasca dels missioners, es van jugar diversos partits solidaris entre els tots els cursos del centre. A partir de les dotze, els alumnes baixaren al pati per divertir-se i compartir un moment de solidaritat tots junts. Per participar a aquests partits, ja sigui com a espectador o com a jugadors, els alumnes havien d’aportar un donatiu. Així, de manera simbòlica , van fer la seva aportació per a recolçar la labor tan necessària que fan els missioners.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.