Disfresses 2017

Disfresses 2017

IMG-20170223-WA0052

La desfilada comença pels alumnes de tercer d’Educació Infantil, seguits dels de segon, primer…acompanyats d’unes mestres molt “vaqueres”. Saluden, entusiasmats de no ser ells. Tenen il.lusió. Il.lusió infantil i innocent. Hi ha disfresses de tots els gustos i colors. 

Després comença la seva desfilada primària. Varietat de disfresses és la millor descripción: pastisseres, mims, pallassos, vaquers, fins i tot, el conegut personatge de còmic Mortadelo.

La música acompanya la festa. Avui tothom pot adquirir una altra personalitat. La disbauxa forma part de la broma i cada un fa el seu paper. El maquillatge és lícit per a tots i bona part de les nines duen taacons amb gust i satisfacció.

La Sireneta, la princesa Jazmín i el conegut personatge de Bob Esponja animen la festa per als d? Infantil.

Hi ha una paradeta de berenars dels i les  alumnes de tercer i quart d’Eso per tal de recaptar doblers per el seu viatge d’estudis.

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»320″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment