Disfresses 2017

Disfresses 2017

IMG-20170223-WA0052

La desfilada comença pels alumnes de tercer d’Educació Infantil, seguits dels de segon, primer…acompanyats d’unes mestres molt “vaqueres”. Saluden, entusiasmats de no ser ells. Tenen il.lusió. Il.lusió infantil i innocent. Hi ha disfresses de tots els gustos i colors. 

Després comença la seva desfilada primària. Varietat de disfresses és la millor descripción: pastisseres, mims, pallassos, vaquers, fins i tot, el conegut personatge de còmic Mortadelo.

La música acompanya la festa. Avui tothom pot adquirir una altra personalitat. La disbauxa forma part de la broma i cada un fa el seu paper. El maquillatge és lícit per a tots i bona part de les nines duen taacons amb gust i satisfacció.

La Sireneta, la princesa Jazmín i el conegut personatge de Bob Esponja animen la festa per als d? Infantil.

Hi ha una paradeta de berenars dels i les  alumnes de tercer i quart d’Eso per tal de recaptar doblers per el seu viatge d’estudis.

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»320″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.