Dues sortides culturals dels alumnes d’ESO

Dues sortides culturals dels alumnes d’ESO

IMG_1997

Aquesta setamana, els alumnes d’ESO han participat a diferents sortides culturals  organitzades pels departaments de Llengües i de Ciències Socials  conjuntament.

Dilluns, els grups de 1r i 2n anaren a La Seu per participar en un taller d’escriptura gòtica. Després d’una visita guiada per la nostra catedrals, tots s’assegueren als primers bancs i aprengueren a escriure amb grafies gòtiques gràcies a les explicacions d’un monitora.

Quan acabaren el taller, començaren el camí cap a Casa Madre. Allà pugueren berenar tranquil·lament i fer una visita per aquesta casa tan estimada per a tots nosaltres. Amb l’acompanyament d’una de les religioses que viuen allà, recorreren tots els racons de la casa on molts d’anys fa fer clase Madre Alberta.

Per acabar bé la setmana, els alumnes de 3r i 4t feren la ruta de l’Arxiduc Lluís Salvador per Palma. Durant quasi dues hores, els alumnes caminaren per Palma fent les mateixes passes que un dia va fer aquest gran personatge pel Passeig Maritim, la Seu i per carrerrons molt amagats de Ciutat que amaguen edificis històrics de gran nom. Tot el recorregut, el varen fer amb una guia que els explicava en tot moment quina importància tingueren aquests llocs per a l’Arxiduc al seu moment. Després d’aturar per berenar una estona, visitaren el Gran Hotel per estudiar-ne les característiques modernistes i la seva història.

Tant una com l’altra sotida esdevingueren una mescla de cultura i diversió d’allò més interessant.

No Comments

Post A Comment