El fogueró de La Puresa de Manacor

El fogueró de La Puresa de Manacor

 

Ja és una tradició del nostre centre participar al concurs anual de foguerons de Sant Antoni que organitza l’Ajuntament de Manacor. La tasca de fer un fogueró no és fácil. Així que tots els alumnes des de Primària fins a Secundària, juntament amb el personal docent i no docent del centre, hi han participat. Enguany, el fogueró representava  l’escena en què Sant Antoni treu el peix als carrers de la ciutat acompanyat i amb el seu corn crida els veïns que surten de les seves cases tot d’una. Però els dimonis se n’adonen i li roben el peix més gros de la carreta.

La tasca d’elaboració del fogueró s’ha fet amb molta d’il·lusió per part de tots i el resultat va ser espectacular.

Moltes gràcies a tots per a la vostra dedicació i partipació, especialment als departaments de Plàstica i Tecnologia , a na Maria i na Xisca Riera i a Tamara. Sense vosaltres no ho haguéssim pogut fer!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»373″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.