El projecte de Vida Saludable i el projecte de Xavi Torres a IB3 Ràdio 

El projecte de Vida Saludable i el projecte de Xavi Torres a IB3 Ràdio 

microib3radio

La Pureza de María participarà dilluns 15 de desembre a les 18.00 hores al Programa “Això és IB3” de la radio autonòmica de les Illes Balears

Des del centre de La Pureza de Manacor hem posat en marxa el Projecte Vida Saludable, destinat als alumnes d’Educació Secundària. L’objectiu del Projecte és conscienciar els alumnes de la importància de practicar esport i menjar de forma sana per tenir una bona salut.

Un dels objectius principals és crear bons hàbits d’alimentació entre els adolescents des de 1r d’ESO. És per aquest motiu que hem començat amb els berenars saludables els dies que els alumnes tenen alguna sortida cultural. Els estudiants arriben al centre a les 8 i entren al menjador on troben un bon berenar format per lactis, cereals, fruita i pa. Berenen tots junts i comparteixen el començament del dia al mateix temps que se n’adonen de la importància d’un berenar equilibrat per començar el dia. A més, la resta de dies, a l’hora del pati, els alumnes poden comprar peces de fruita a més dels entrepans i les galetes que ja podien adquirir anteriorment.

A més de cuidar l’alimentació també és important fomentar l’esport entre els adolescents. Amb aquest propòsit, des del nostre centre, promovem iniciatives com els entrenaments a les pistes d’atletisme i a l’escola dirigides pel professor d’Educació Física amb col·laboració amb la resta del cos docent. Alguns caps de setmana s’han organitzat sortides com una anada en bicicleta de Manacor a Son Servera per la Via Verda i una ruta de senderisme des de Caimari a Lluc pel Camí Vell.

Com que un exemple val més que mil paraules, en Xavi Torres, l’esportista paralímpic més important de les nostres illes, ens demostra la importància de l’esforç i de la pràctica de l’esport per tal de tenir una bona salut. En Xavi vendrà a la nostra escola per organitzar tallers per als alumnes, per als pares i per als professors, en els quals intentarà donar estratègies per desenvolupar les qualitats innates dels nostres alumnes.

No Comments

Post A Comment