Els alumnes de 3r d’ESO entrenen el pensament crític 

Els alumnes de 3r d’ESO entrenen el pensament crític 

PROJECTES 3r ESO 1

Els alumnes de 3r d’ESO han començat enguany un projecte que té com a principal objectiu incrementar la seva actitud crítica davant els canvis constants que viu la nostra societat. Amb els mitjans de comunicació com a principal eina, durant una hora setmanal analitzen notícies, reportatges o xarxes socials per entrenar el pensament crític i reflexionar sobre qüestions que els ajudaran a comprendre millor el funcionament de la nostra societat.

Dilluns passat, els alumnes es demanaven per què un fet és notícia i els criteris que segueixen els mitjans de comunicació per publicar o no un esdeveniment. A partir d’aquestes preguntes, els joves cercaven les semblances i diferències dels fets destacats als principals diaris locals i nacionals.

Un altre dels objectius d’aquest projecte de mitjans de comunicació és que els alumnes millorin la comprensió lectora. Per aquest motiu, els alumnes comenten notícies tant en castellà, com en català o en anglès per tal de reforçar els coneixements en les tres llengües.

PROJECTES 3r ESO 2

No Comments

Post A Comment