Els alumnes de 3r d’ESO entrenen el pensament crític 

Els alumnes de 3r d’ESO entrenen el pensament crític 

PROJECTES 3r ESO 1

Els alumnes de 3r d’ESO han començat enguany un projecte que té com a principal objectiu incrementar la seva actitud crítica davant els canvis constants que viu la nostra societat. Amb els mitjans de comunicació com a principal eina, durant una hora setmanal analitzen notícies, reportatges o xarxes socials per entrenar el pensament crític i reflexionar sobre qüestions que els ajudaran a comprendre millor el funcionament de la nostra societat.

Dilluns passat, els alumnes es demanaven per què un fet és notícia i els criteris que segueixen els mitjans de comunicació per publicar o no un esdeveniment. A partir d’aquestes preguntes, els joves cercaven les semblances i diferències dels fets destacats als principals diaris locals i nacionals.

Un altre dels objectius d’aquest projecte de mitjans de comunicació és que els alumnes millorin la comprensió lectora. Per aquest motiu, els alumnes comenten notícies tant en castellà, com en català o en anglès per tal de reforçar els coneixements en les tres llengües.

PROJECTES 3r ESO 2

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.