Els alumnes de 4t d’Educació Primària s’endinsen en els secrets de la mar

Els alumnes de 4t d’Educació Primària s’endinsen en els secrets de la mar

La mar i el peix han estat els protagonistes de la xerrada que responsables de la Conselleria d’Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears han ofert als alumnes de 4t d’Educació Primària de la Pureza de Maria de Manacor. Sota el títol “De la mar a la taula”, els nins i nines han pogut conèixer de primera mà els avantatges de viure en una illa de la Mediterrània, com Mallorca. Els tècnics han donat a conèixer les espècies marines que habiten les nostres costes i com les podem protegir.

Els alumnes han visualitzat amb atenció un power point sobre els peixos que es poden pescar a Mallorca, les espècies perilloses per a l’home i les més gustoses a la taula. Un dels temes destacats de la xerrada ha estat sobre com han d’actuar si a la mar reben la picada d’algun peix o medusa.

Finalment, els estudiants han pogut posar-se a la pell dels pescadors, ja que han conegut els secrets de l’ofici, així com han pogut tocar les xarxes que utilitzen per pescar i les agulles per cosir aquest teixit. Sens dubte, ha estat una xerrada molt útil i interessant per als alumnes, que s’han mostrat molt interessats per la mar i l’ofici de pescador.

[nggallery id=130]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.