Els alumnes de 4t d’Educació Primària s’endinsen en els secrets de la mar

Els alumnes de 4t d’Educació Primària s’endinsen en els secrets de la mar

La mar i el peix han estat els protagonistes de la xerrada que responsables de la Conselleria d’Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears han ofert als alumnes de 4t d’Educació Primària de la Pureza de Maria de Manacor. Sota el títol “De la mar a la taula”, els nins i nines han pogut conèixer de primera mà els avantatges de viure en una illa de la Mediterrània, com Mallorca. Els tècnics han donat a conèixer les espècies marines que habiten les nostres costes i com les podem protegir.

Els alumnes han visualitzat amb atenció un power point sobre els peixos que es poden pescar a Mallorca, les espècies perilloses per a l’home i les més gustoses a la taula. Un dels temes destacats de la xerrada ha estat sobre com han d’actuar si a la mar reben la picada d’algun peix o medusa.

Finalment, els estudiants han pogut posar-se a la pell dels pescadors, ja que han conegut els secrets de l’ofici, així com han pogut tocar les xarxes que utilitzen per pescar i les agulles per cosir aquest teixit. Sens dubte, ha estat una xerrada molt útil i interessant per als alumnes, que s’han mostrat molt interessats per la mar i l’ofici de pescador.

[nggallery id=130]

No Comments

Post A Comment