Els alumnes de les escoles concertades de Manacor participen a la 3a Jornada Esportiva organitzada per la Puresa de Maria

Els alumnes de les escoles concertades de Manacor participen a la 3a Jornada Esportiva organitzada per la Puresa de Maria

CIMG1673

Aquest matí s’ha celebrat finalment la Jornada Esportiva de les Escoles Concertades de Manacor. S’ha de recordar que ahir es va haver d’ajornar la cita pel mal temps. Per tercer any consecutiu, el col·legi Puresa de Maria ha organitzat la diada en la qual han participat centres concertats de Manacor: La Salle, Sant Vicenç de Paül, i el centre Joan Mesquida. A causa del canvi de data, el col·legi Sant Francesc no ha pogut assistir a la jornada. Al voltant de sis-cents alumnes des de 5è de Primària fins a 4t d’ESO s’han reunit a la Torre dels Enagistes durant tot un matí per participar en diferents competicions esportives. Els esports triats pels al·lots han estat futbol, mato, atletisme, bàdminton, tennis i pàdel.

Per tal que els jugadors tinguessin forces per continuar, el centre ha repartit berenar i aigua entre els participants. Tota la jornada s’ha dut a terme amb molta tranquil·litat i esportivitat, ja que tots els alumnes han demostrat donar més importància a la participació i a passar-s’ho bé que a guanyar. Així i tot, cada centre ha aconseguit un bon grapat de diplomes, a més d’un trofeu per agrair la seva participació a la jornada.

Com a cloenda, alumnes de la Puresa de Maria han presentat el ball que va inaugurar les Olimpíades de tots els centres de la Puresa que varen tenir lloc enguany a València.

Fomentar la convivència entre diferents centres i l’esportivitat com a valors importants en la vida dels adolescents són dos dels objectius fonamentals d’aquesta jornada esportiva que ja s’ha convertit en tota una tradició entre els centres concertats de Manacor.

Finalment, s’ha d’esmentar i agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor i de la Creu Roja amb l’organització de la 3a edició de la Jornada Esportiva d’Escoles Concertades.

No Comments

Post A Comment