Els alumnes de Processos de Comunicació visiten Estel de Llevant

Els alumnes de Processos de Comunicació visiten Estel de Llevant

5729352

Els alumnes de l’assignatura optativa Processos de Comunicació varen visitar el passat dilluns l’associació sense ànim de lucre Estel de Llevant, a Manacor. El centre, que atén un centenar d’usuaris de la comarca de Llevant i del Pla, està destinat a millorar les condicions personals, socials i laborals de les persones afectades per malalties mentals i de les seves famílies.

Els responsables d’Estel de Llevant varen explicar totes les activitats que duen a terme als alumnes, que es mostraren molt interessats i feren moltes preguntes. Una de les parts que més va agradar els al·lots va ser parlar amb dues usuàries d’Estel de Llevant, que els contaren en primera persona el seu procés i com els han ajudat des de l’associació.

El motiu de la visita a Estel de Llevant era redactar entre tots un reportatge sobre les empreses socials, treball que presentaran a un concurs de la ONCE el proper mes de març. El certamen de sensibilització educativa “Personas que piensan en personas”, organitzat per la ONCE, té com a objectiu difondre l’Economia social i les empreses que la practiquen. Per això, els alumnes varen centrar l’entrevista en conèixer la importància que té per als usuaris d’Estel de Llevant el fet de poder treballar i ser independents.

Ara, amb tot el material recollit, és l’hora de crear una plana de diari amb un reportatge sobre l’experiència viscuda.

No Comments

Post A Comment