Els alumnes de Secundària treballam l’alegria

Els alumnes de Secundària treballam l’alegria

Per tal de treballar l’objectiu d’aquest curs “Tu felicidad es mi felicidad”, els alumnes d’Educació Secundària feren diferents activitats durant l’hora de tutoria de les darreres setmanes relacionades amb la felicitat i l’alegria en diferents àmbits, com són l’escola, la família i els amics. Els alumnes de 3r d’ESO sortiren al carrer per demanar l’opinió dels vianants sobre el tema, i els estudiants de 4t prepararen un vídeo on demostraren com han estat de feliços tots aquests anys al nostre centre.

El passat dia 18 de novembre, es reuniren tots junts a la sala d’audiovisuals perquè cada grup presentàs a la resta de companys el seu treball. Durant una hora, diferent representants de cada curs ens comentaren la seva tasca, les seves impressions i què havien après fent aquest treball.

S’ha de destacar l’interès que mostraren tant cada grup per l’elaboració de les presentacions com l’acollida per part de la resta d’alumnat que va quedar demostrada amb les preguntes i comentaris que varen tancar aquesta jornada.

[nggallery id=129]

No Comments

Post A Comment