Els matemàtics de Secundària participen en les proves Cangur

Els matemàtics de Secundària participen en les proves Cangur

6058028

Una quinzena d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de la Puresa de Maria varen participar aquesta setmana en les proves Cangur, unes olimpíades matemàtiques que se celebren a nivell mundial, i que a Balears estan organitzades per la Societat Balear de Matemàtiques. Aquesta organització va reunir el passat dijous a l’Auditori de Manacor al voltant de 400 alumnes de 3r i 4t d’ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat de diferents centres de la comarca. Al mateix temps, es duien a terme les proves a la resta de territoris de les Illes Balears.

La prova inicial constava d’un test amb qüestions de dificultat diversa, i per al qual varen tenir una hora i quart per contestar. Seguidament, els alumnes varen participar en una gimcana que consistia en resoldre un “problema zero” de gran complicació, en realitzar diferents fitxes, i en l’elaboració d’un mural amb petits cangurs que havien de retallar.

Tot i que encara es desconeixen els noms dels guanyadors, els alumnes de la Puresa que varen participar en les proves Cangur visqueren una gran experiència i passaren una bona estona jugant amb els nombres.

No Comments

Post A Comment