Els matemàtics de Secundària participen en les proves Cangur

Els matemàtics de Secundària participen en les proves Cangur

6058028

Una quinzena d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de la Puresa de Maria varen participar aquesta setmana en les proves Cangur, unes olimpíades matemàtiques que se celebren a nivell mundial, i que a Balears estan organitzades per la Societat Balear de Matemàtiques. Aquesta organització va reunir el passat dijous a l’Auditori de Manacor al voltant de 400 alumnes de 3r i 4t d’ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat de diferents centres de la comarca. Al mateix temps, es duien a terme les proves a la resta de territoris de les Illes Balears.

La prova inicial constava d’un test amb qüestions de dificultat diversa, i per al qual varen tenir una hora i quart per contestar. Seguidament, els alumnes varen participar en una gimcana que consistia en resoldre un “problema zero” de gran complicació, en realitzar diferents fitxes, i en l’elaboració d’un mural amb petits cangurs que havien de retallar.

Tot i que encara es desconeixen els noms dels guanyadors, els alumnes de la Puresa que varen participar en les proves Cangur visqueren una gran experiència i passaren una bona estona jugant amb els nombres.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.