Els nous talents de 2n d’ESO

Els nous talents de 2n d’ESO

5708923

El passat dia 28 de gener, els alumnes de 2n d’ESO reberen la visita del director de ràdio d’IB3 i escriptor, Eduardo de La Fuente, i de Vanessa Saucedo, representant de l’agència de comunicació de la companyia Coca-Cola. El motiu de la visita fou la participació dels al·lots al Certamen de relat curt, tant en català com en castellà, que organitza Coca-Cola.

Eduardo de La Fuente parlà als alumnes de la tasca de l’escriptor, de les seves tècniques i motivacions i va donar-los una sèrie de pautes que podran utilitzar a partir d’ara a tots els seus escrits.Els alumnes escoltaren amb atenció l’escirptor amb qui, una vegada acabada la xerrar, mantingueren un divertit col·loqui ple de preguntes curioses que feren d’aquest acte un moment per a recordar.

La tasca dels participants al concurs començà un parell de dies després quan varen fer les redaccions en les dues llengües per competir i ser seleccionats com a representants del nostre centre en la trobada de diferents escoles i instituts de Mallorca que es celebrarà a l’abril a Palma. Si algun dels elegits surt guanyador d’aquest darrer encontre, competirà  a nivell nacional com a representant de la nostra Illa. Molta sort a tots!

No Comments

Post A Comment