En Xavi Torres amb els pares

En Xavi Torres amb els pares

foto

Dimecres, 17 de desembre, els pares dels nostres alumnes varen tenir l’oportunitat de compartir unes hores amb Xavi Torres, que ja havia treballat amb els estudiants i els professors del centre. En aquesta ocasió, en Xavi es va centrar en donar estratègies als pares per potenciar totes les capacitats dels seus fills.

 

El nedador va parlar de la importància de treure el millor que cada persona té a l’interior per tal de potenciar-lo i d’aquesta manera aconseguir sentir-se realitzat. Amb diferents activitats, els pares varen aprendre estratègies per comunicar-se i per aprendre escoltar els seus fills per conèixer els seus interessos, i poder fer sorgir les capacitats innates que tenen cadascun d’ells.

 

Els pares varen aplaudir aquesta iniciativa per part del centre i es varen mostrar molt participatius en totes les activitats que en Xavi va proposar. Tots ells varen poder plantejar els seus dubtes en acabar les tasques, que varen ser resolts amb molta amabilitat per part del ponent.

 

Aquest acte va ser la cloenda de les jornades dedicades a l’esforç i protagonitzades pel nedador paralímpic Xavi Torres, que exposà les seves experiències personals i professionals, exemple per a tots de la importància de la dedicació i la superació en el dia a dia.

No Comments

Post A Comment