Formació de professors amb en Xavi Torres

Formació de professors amb en Xavi Torres

IMG-20141217-WA0004

Aprofitant la visita del nedador paralímpic Xavi Torres a l’escola, tot el personal docent del centre va assistir el passat dimecres a una xerrada amb l’esportista, que va parlar sobre la importància de l’esforç i de la feina en equip en tots els aspectes de la vida, però sobretot destacant el caire laboral, ja que treballar en un centre educatiu requereix fer-ho de forma conjunta i esforçant-se cada dia més per beneficiar l’aprenentatge i l’educació dels alumnes.

Els professors varen participar en diferents tipus d’activitats, tan de manera individual com en grup, per treballar diferents estratègies per tal de donar importància a l’esforç dins i fora de l’escola. En aquestes dinàmiques tots varen aprendre els valors de la dedicació i la superació per després poder-los transmetre als alumnes a les aules.

La trobada amb Xavi Torres va ser una experiència molt positiva i enriquidora per als docents del centre que varen poder assolir molts recursos per després fer-los servir en el dia a dia.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.