Formació de professors amb en Xavi Torres

Formació de professors amb en Xavi Torres

IMG-20141217-WA0004

Aprofitant la visita del nedador paralímpic Xavi Torres a l’escola, tot el personal docent del centre va assistir el passat dimecres a una xerrada amb l’esportista, que va parlar sobre la importància de l’esforç i de la feina en equip en tots els aspectes de la vida, però sobretot destacant el caire laboral, ja que treballar en un centre educatiu requereix fer-ho de forma conjunta i esforçant-se cada dia més per beneficiar l’aprenentatge i l’educació dels alumnes.

Els professors varen participar en diferents tipus d’activitats, tan de manera individual com en grup, per treballar diferents estratègies per tal de donar importància a l’esforç dins i fora de l’escola. En aquestes dinàmiques tots varen aprendre els valors de la dedicació i la superació per després poder-los transmetre als alumnes a les aules.

La trobada amb Xavi Torres va ser una experiència molt positiva i enriquidora per als docents del centre que varen poder assolir molts recursos per després fer-los servir en el dia a dia.

No Comments

Post A Comment