II JORNADA ESPORTIVA PUREZA DE MARÍA

II JORNADA ESPORTIVA PUREZA DE MARÍA

El passat 23 de maig el col·legi La Pureza de María va organitzar la segona jornada  esportiva  a la Torre dels Enegistes per tal de fer una trobada amb la resta d’escoles concertades de Manacor. Els centres que hi participaresn foren Sant Vicenç de Paül, Sant Francesc, La Salle i Joan Mesquida; aquest darrer centre venia convidat per primera vegada.

 

Amb la idea de repetir l’experiència de l’any passat, tots els centres vengueren amb moltes ganes de particiar. Durant tota la jornada es van fer diferents activitats esportives amb l’objectiu de fomentar el caràcter lúdic i saludable propis de l’esport, tant a nivell individual com en equip.

 

Hi hagué un total de 850 alumnes participants en diferents tornejos de Futbol, Atletisme, Tennis, Bàdminton, Pàdel i Mato, que tingueren lloc de forma simultània en els diferents espais del complexe.

 

Al final de la jornada, es va fer l’entrega de premis a les diferents categories i esports i tot seguit un grup d’alumnes de cinquè de la Puresa van fer un ball com a cloenda del dia.

 

Des del nostre centre volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Manacor i al Govern de les Illes Balears per cedir-nos l’espai per a la diada, a tots els col·laboradors que ens van ajudar de forma desinteressada i a tot el professorat dels centres convidats. Finalment i  de manera molt especia, voloem dir gràcies a tot l’alumnat que hi participà. Moltes gràcies a tots perquè ho vàreu fer beníssim.

 

Enhorabona a tots i totes i esperam que el curs vinent ho puguem repetir!

 

Col·legi la Pureza de María

[nggallery id=111]

No Comments

Post A Comment