Ja arriba Sant Antoni!

Ja arriba Sant Antoni!

Quina emoció, ja quasi estem a Sant Antoni! Com ja sabeu, aquesta festa és la celebració més important de Manacor i és per això que ens agrada tant i ens la prenem amb tanta il·lusió. Per aquest motiu, i com que Sant Antoni està molt a prop, hem treballat tota aquesta setmana amb els alumnes preparant el gran moment. Així hem començat a elaborar les nostres caretes, a decorar les aules, i a fer foguerons dels escolars… I el millor és que això només acaba de començar!

VISCA SANT ANTONI!!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»399″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

¡Ya llega Sant Antoni!

Qué emoción, ya casi estamos en Sant Antoni! Como ya sabéis, esta fiesta es la celebración más importante de Manacor y es por eso que nos gusta tanto y nos la tomamos con tanta ilusión. Por este motivo, y como Sant Antoni está muy cerca, hemos trabajado toda esta semana con los alumnos preparando el gran momento, elaborando nuestras caretas, decorando las aulas y creando  «els foguerons» de los escolares… ¡Y lo mejor es que esto nada más acaba de empezar!

VISCA SANT ANTONI !!

Tags:
No Comments

Post A Comment