Jocs Florals 2013

Jocs Florals 2013

El passat divendres dia 12 d’abril, tots els alumnes de la Pureza de Maria celebraren l’entrega de premis de la 3a edició dels Jocs Florals al Teatre de Manacor. Durant tot el matí, hi haver actuacions musicals i teatrals que els alumnes dels diferents nivells havien preparat amb molta d’il·lusió durant molt de temps. A més es va fer un petit homenatge a Joan Barceló, un dels nostres professors que enguany s’ha retirat de la tasca docent.

Des de fa ja tres anys, el nostre centre celebra aquest tradicional concurs de les lletres que permet als alumnes experimentar amb els diferents gèneres literaris. Després de treballar amb la poesia i el teatre, aquest curs 2012-2013, els Jocs Florals han tingut com a tema principal el teatre. El fet de treballar aquest gènere tan estimat a Manacor va requerir un lloc de celebració tan especial com és el Teatre de Manacor, que molt gentilment ens va cedir l’Ajuntament, i que va il·lusionar i motivar molt els participants per fer les seves millors obres.

Els alumnes , durant tot el trimestre, han assajat diferents actuacions per representar-les aquest dia davant tots els seus companys . Així vàrem poder gaudir de les obres teatrals que prepararen els alumnes de 6è de primària i de les actuacions musicals dels alumnes de diferents cursos d’ESO. Tot aquest espectacle va acompanyar l’entrega de premis als guanyadors dels Jocs Florals de cada nivell. Els més petits dels centre, els alumnes d’infantil, reberen un premi per a tota la classe, ja que tots havien fet una gran tasca i mereixien ser tots guanyadors. A partir del 1r curs de primària, els premis ja es varen donar de manera individual i es van premiar les millors obres de cada nivell. No tots els alumnes participaren a les mateixes categories, ja que es va adaptar el tipus de tasca a cada nivell, sempre relacionant cadascun amb un element teatral; els alumnes dels primers cursos feren dibuixos i màscares i els més grans obres teatrals relacionades amb els diferents subgèneres, el drama, la comèdia i la tragèdia.

De tots els participants, na  Brenda Ugo Santandreu va ser la guanyadora i va pujar a l’escenari a recollir el premi acompanyada pels aplaudiments de tots els seus companys.

Potser uns dels moments més emotius de la celebració va ser el petit homenatge que l’escola va voler fer al nostre professor, Joan Barceló per agrair-li tots els anys que ha estat amb nosaltres. Després que un dels nostres alumnes llegís unes paraules en el seu honor, en Joan va pujar a l’escenari per acomiadar-se de tots. Va ser un moment molt especial per a tots.

Esperam que la celebració dels Jocs Florals formi part sempre del nostre centre i que cada any sigui igual o millor que l’anterior. Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona a la guanyadora.

Pròximament posarem a la vostra disposició el vídeo dels Jocs Florals del 2013.

[nggallery id=64]

No Comments

Post A Comment