Jocs Florals 2014

Jocs Florals 2014

EL COL·LEGI PUREZA DE MARIA CELEBRA LA QUARTA EDICIÓ DELS JOCS FLORALS

El passat dimecres 30 d’abril, els alumnes del col·legi Pureza de Maria celebraren l’entrega de premis de la 4a edició dels Jocs Florals. Durant tot el matí, hi va haver actuacions musicals, teatrals i recital de poesia que els alumnes dels diferents nivells havien preparat amb molta d’il·lusió.

Des de fa ja quatre anys, el nostre centre celebra aquest tradicional concurs de les lletres que permet als alumnes, des dels més petits d’infantil, fins als de secundària, experimentar amb els diferents gèneres literaris. Enguany aquest acte ha estat centrat amb la figura de Guillem d’Efak, el qual ens va deixar un llegat musical i literari important per a la nostra llengua i cultura.

 

Un acte tan important per a la nostra escola s’havia de celebrar a un lloc especial, com és el Teatre Municipal; allà tots junts vàrem gaudir d’una jornada cultural ben divertida i de l’esperada entrega de premis del concurs on cada nivell havia participat, fent un dibuix els més petits i amb redaccions els més grans. Aquest any la guanyadora de tot el certamen va ser Maria Inès Riera de 1r d’ESO.

[nggallery id=107]

Esperem que la celebració dels Jocs Florals formi part sempre del nostre centre,  donant així a conèixer als nostres alumnes la cultura a través de personatges importants i que cada any sigui igual o millor que l’anterior. Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona a la guanyadora.

Ja podeu veure/copiar el vídeo dels Jocs Florals a l’ordinador de l’entrada de l’escola.

No Comments

Post A Comment