Jocs Florals

Jocs Florals

Un any més la celebració dels Jocs Florals és tot un èxit!

El lema dels Jocs Florals d’aquest curs 2017-18 ha sigut en homenatge a Joanot Martorell perquè fa 550 anys de la seva mort. I aprofitant aquesta ocasió es va escollir una de les seves obres més conegudes “Tirant lo Blanc” com a fil conductor de la celebració.

Per tot això, els alumnes de primària i secundària varen preparar amb molta il·lusió diverses actuacions sobre la temàtica (representacions teatrals, balls, cançons, etc.). I el passat dimecres matí vam anar tots junts al teatre de Manacor per gaudir d’una diada fantàstica. Ens ho varem passar d’allò més bé!

A part de preparar diverses activitats en grup, tots els nins i nines varen participar i en un concurs sobre l’època de Tirant, l’època medieval, i per això els més petits varen fer un dibuix i els més grans una redacció. D’entre tots s’escolliren nou finalistes i un guanyador dels Jocs Florals 2017-18. Els finalistes reberen un diploma i un petit regal. I la guanyadora Matilde de tercer de primària s’emportà, a part d’un diploma de guanyadora, un ebook per llegir molts llibres en format digital. Des d’aquí aprofitem per donar-li l’enhorabona!

Els nins i nines, i també els més grans, varem gaudir molt amb els espectacles. I a més a més varen tenir temps per jugar una estona al parc municipal amb els companys i companyes aprofitant el bon dia que va fer.

I aquí no acaba tot, aquests dies es proclamarà quin ha estat el grup guanyador dels Jocs Florals al qual se’ls ferà una festa de celebració al pati de la nostra escola. Molta sort a tots/es!

I ja per acabar volem donar les gràcies a tots els que d’alguna manera o altra han participat i ajudat i han fet que aquesta celebració fos possible. Gràcies als alumnes, Hermanas, mestres i companys/es de feina i al Teatre de Manacor.

No Comments

Post A Comment