Jornada de convivència per als alumnes de Secundària

Jornada de convivència per als alumnes de Secundària

Photo 28-4-16 14 07 24

El passat dimarts, els alumnes de Secundària varen participar a unes jornades de convivència amb els alumnes d’Aproscom i d’Amadip. L’objectiu d’aquestes diades és acostar els al·lots a la realitat dels diferents tipus de discapacitats i també rompre els prejudicis en relació a les persones que les pateixen.

Els alumnes de 1r i 2n partiren a peu cap al centre d’Aproscom, on els esperaven professors i alumnes per participar tots junts a les diferents activitats que ja tenien preparades. Després de fer un escalfament, començaren els partits de bàsquet i boccia. Varen ser moments idonis per comprovar que tots podem jugar junts als mateixos esports.

Els alumnes de 3r i 4t anaren al centre Amadip de Palma on, després de visitar les instal·lacions i conèixer el funcionament dels diferents tallers, també practicaren esport amb els alumnes d’allà.

En definitiva, pensam que va ser una jornada molt enriquidora tant pels alumnes del nostre centre com pels de les escoles que tant bé ens varen acollir i ens mostraren la discapacitat des d’un altre punt de vista, cercant els punts en comú que tots tenim.

No Comments

Post A Comment