Jornada de convivències espirituals per als alumnes de Secundària

Jornada de convivències espirituals per als alumnes de Secundària

El passat dijous 23 de novembre, els alumnes de Secundària varen participar a unes jornades de convivència amb els alumnes d’Aproscom i d’Amadip. L’objectiu d’aquestes diades és acostar els al·lots a la realitat dels diferents tipus de discapacitats i també rompre els prejudicis en relació a les persones que les pateixen. 

Els alumnes de 1r i 2n partiren a peu cap al centre d’Aproscom, on els esperaven professors i alumnes per participar tots junts a les diferents activitats que ja tenien preparades. Després de fer una xerrada sobre inclusió, començaren els partits de bàsquet i boccia. Varen ser moments idonis per comprovar que tots podem jugar junts als mateixos esports. 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»364″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_slideshow» gallery_width=»750″ gallery_height=»700″ cycle_effect=»fade» cycle_interval=»10″ show_thumbnail_link=»0″ thumbnail_link_text=»[Show picture list]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

Els alumnes de 3r i 4t anaren al Museu del Fang de Marratxí, gestionat per l’Ajuntament i el centre Amadip. Els nostres alumnes, juntament amb els alumnes d’Amadip, van realitzar figures de fang i van visitar les instal·lacions del museu. Un moment molt bonic per a compartir experiències. 

En definitiva, pensam que va ser una jornada molt enriquidora tant pels alumnes del nostre centre com pels de les escoles que tan bé ens varen acollir i ens mostraren la discapacitat des d’un altre punt de vista, cercant els punts en comú que tots tenim.

 

 

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.