Jornada de convivències espirituals per als alumnes de Secundària

Jornada de convivències espirituals per als alumnes de Secundària

El passat dijous 23 de novembre, els alumnes de Secundària varen participar a unes jornades de convivència amb els alumnes d’Aproscom i d’Amadip. L’objectiu d’aquestes diades és acostar els al·lots a la realitat dels diferents tipus de discapacitats i també rompre els prejudicis en relació a les persones que les pateixen. 

Els alumnes de 1r i 2n partiren a peu cap al centre d’Aproscom, on els esperaven professors i alumnes per participar tots junts a les diferents activitats que ja tenien preparades. Després de fer una xerrada sobre inclusió, començaren els partits de bàsquet i boccia. Varen ser moments idonis per comprovar que tots podem jugar junts als mateixos esports. 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»364″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_slideshow» gallery_width=»750″ gallery_height=»700″ cycle_effect=»fade» cycle_interval=»10″ show_thumbnail_link=»0″ thumbnail_link_text=»[Show picture list]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

Els alumnes de 3r i 4t anaren al Museu del Fang de Marratxí, gestionat per l’Ajuntament i el centre Amadip. Els nostres alumnes, juntament amb els alumnes d’Amadip, van realitzar figures de fang i van visitar les instal·lacions del museu. Un moment molt bonic per a compartir experiències. 

En definitiva, pensam que va ser una jornada molt enriquidora tant pels alumnes del nostre centre com pels de les escoles que tan bé ens varen acollir i ens mostraren la discapacitat des d’un altre punt de vista, cercant els punts en comú que tots tenim.

 

 

No Comments

Post A Comment