Jornada Esportiva per a les famílies de la Puresa

Jornada Esportiva per a les famílies de la Puresa

El passat dissabte 31 de maig , pares i alumnes van coincidir al pati del Col·legiLa Puresaper dur a terme una jornada d’activitats esportives molt variades i molt entretinguda.

Els participants en un inici van realitzar un ball anomenat “zumba”, que va començar a animar la jornada. Va seguir a la ballada una sessió de tonificació muscular (Totaltono) per part dels pares, mentre els alumnes van iniciar una sèrie d’activitats lúdiques.

Tots els participants, una altre vegada van conglomerar-se per fer activitats amb les  Kangoo, que són uns botes que provoquen menys impacte als genolls i a l’espatlla.

 

Durant tota la jornada, els assistents van poder gaudir de música que no va deixar d’acompanyar-los. Finalment, les activitats van posar punt i final amb un dinar de germanor que va englobar a tots els presents que foren una cinquantena.

 

Volem agrair el gimnàs TOTALFIT i al seu director Roberto Flores que en va aportar tres monitores per ajudar a organitzar les activitats que van esdevenir durant tot el matí.

[nggallery id=113]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.