Jornada Esportiva per a les famílies de la Puresa

Jornada Esportiva per a les famílies de la Puresa

El passat dissabte 31 de maig , pares i alumnes van coincidir al pati del Col·legiLa Puresaper dur a terme una jornada d’activitats esportives molt variades i molt entretinguda.

Els participants en un inici van realitzar un ball anomenat “zumba”, que va començar a animar la jornada. Va seguir a la ballada una sessió de tonificació muscular (Totaltono) per part dels pares, mentre els alumnes van iniciar una sèrie d’activitats lúdiques.

Tots els participants, una altre vegada van conglomerar-se per fer activitats amb les  Kangoo, que són uns botes que provoquen menys impacte als genolls i a l’espatlla.

 

Durant tota la jornada, els assistents van poder gaudir de música que no va deixar d’acompanyar-los. Finalment, les activitats van posar punt i final amb un dinar de germanor que va englobar a tots els presents que foren una cinquantena.

 

Volem agrair el gimnàs TOTALFIT i al seu director Roberto Flores que en va aportar tres monitores per ajudar a organitzar les activitats que van esdevenir durant tot el matí.

[nggallery id=113]

No Comments

Post A Comment