LA FESTA DE LA PUREZA !

LA FESTA DE LA PUREZA !

Els alumnes de La Pureza de Manacor han celebrat un any més el dia de la Congregació amb una gran festa a l’escola. El matí va començar amb una Eucaristia a la capella de l’escola. En acabar, a l’església, es va projectar un vídeo realitzat per tots els al·lots centrat en el lema d’aquest curs. En sortir de berenar, s’iniciaren els jocs organitzats pels alumnes de 3r i 4t d’ESO per recaptar doblers per a diferents activitats. Des de fa un parell de setmanes, aquests alumnes ho han anat preparant tot perquè la resta de companys de l’escola poguessin aprofitat al màxim un dia tan especial.

Els més petits varen gaudir de totes les propostes, tot i que les activitats amb més èxit varen ser la Casa del Terror i un gran castell inflable.

Durant tot el matí, els alumnes participaren de tota l’oferta existent, com per exemple, la tómbola, el taller de maquillatge, la guerra de globus d’aigua, curses de sacs, entre d’altres.

Per tal de commemorar la diada, l’escola va regalar a alumnes i professors una polsera amb la paraula Felicitat, protagonista del lema del centre d’aquest curs escolar: “Tu felicidad es mi felicidad” per tal de recordar-lo cada dia.

[nggallery id=121]

No Comments

Post A Comment