La Puresa a concurs per Sant Antoni

La Puresa a concurs per Sant Antoni

IMG_20170116_112446

El passat dilluns 16 de gener va ser un dia molt especial per tots els alumnes de la Puresa ja que vàrem celebrar Sant Antoni.

L’horari escolar començava a les 9:ooh del matí i ales 12:00h els nins i nines ja sortien de l’escola per gaudir la festa més esperada de l’any pels manacorins.

Des del primer moment ja es respirava un clima especial dins classe i, tant professors com alumnes, estàvem ansiosos per començar la celebració. Per això, no vam esperar gaire per baixar al pati i veure com s’encenia el fogueró de l’AMIPA i, a més, berencar de pa amb sobrassada i mandarines.

Més tard, els alumnes vam sortir a fer una ruta per visitar alguns dels foguerons del poble. Va ser molt divertit!

Però, sens dubte, un dels moments més especials va ser quan els alumnes acabaven de muntar el fogueró de l’escola. Va quedar genial, sobretot tenint en compte que enguany és el primer any que La Puresa concursa.

Aprofitam aquest escrit per agrair a tothom que, d’una manera o altra, ha ajudat a fer el fogueró, fent una menció especial als alumnes de 4t d’ESO i al professor de Tecnologia Biel Riera.

Per acabar bé el dia, tothom qui va voler, va poder torrar al nostre fogueró. Esperam poder repetir l’any que ve. Visca Sant Antoni!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»308″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]Clicau aquí per veure el vídeo de Sant Antoni: https://youtu.be/RZRgjYfPj7o

 

No Comments

Post A Comment