LA PURESA DE MANACOR A IB3 RÀDIO

LA PURESA DE MANACOR A IB3 RÀDIO

Aquest dilluns dia 25 de novembre a les 18.00 hores, la nostra professora Lorena Cano assistirà a IB3 Ràdio per explicar el projecte que s’està portant a terme al nostre centre “Creativitat davant el conflicte. Pel foment d’una Cultura de Pau” i que culminarà amb la conferencia de na Marija  Maksimovic.

L’objectiu d’aquesta conferència és que els joves coneguin la visió de na Marija, una jove de 28 anys que l’any 1999 va viure el bombardeig de l’OTAN a Sèrbia i prèviament ja havia viscut la guerra per la descomposició de Iugoslàvia. Es tractarà de fer entendre als joves que les guerres, desgraciadament, no ens són tan llunyanes i que la gestió a temps dels conflictes es presenta clau per evitar-les.

Marija Maksimovic ens parlarà de la seva quotidianitat durant els mesos de guerra, de les seves percepcions i vivències, per acabar explicant-nos el treball en cultura de pau que ella està realitzant en aquests moments des de l’organització on treballa: Edukativni Centar Krusevac.

Gràcies a la voluntat de joves com la Marija, avui en dia el teixit social dels Balcans s’està reestructurant de nou, deixant enrere un passat trist envoltat de violència i donant la benvinguda a un futur ple d’esperança i noves oportunitats.

 

Tríptic Informatiu

 

No Comments

Post A Comment