Les Missions de la Puresa de Maria

Les Missions de la Puresa de Maria

 

LES MISSIONS A PURESA DE MARIA

A començaments d’aquesta setmana, els nostres alumnes ja han començat a vendre les tires per al sorteig que cada any es fa a l’escola per Nadal. Cadascun té quatre tires amb diferents números que formaran part de la rifa tradicional  que es celebra a l’escola durant la representació de les nadales. Tant coneguts com familiars és ben segur que voldran contribuir per què els al·lots puguin vendre les seves paperetes i recaptar els diners que després el centre destinà als més necessitats.

La majoria dels alumnes, fins ara, no sabia ben bé on anaven a parar tots els euros que es recaptaven gràcies a iniciatives com aquesta .És per això, que enguany hem pensat acostar-los un poc més a la destinació d’aquest capital gràcies a la col·laboració d’una de les germanes de la congregació. Ella ha viscut durant 26 anys a l’escola que les religioses de Pureza de María gestionen a l’Àfrica, concretament al Congo. Gràcies al seu testimoni, a les històries de les seves vivències i experiències i a les imatges que va projectar, tots, alumnes i professors, vàrem poder comprovar com tots aquests diners fan que els nis més necessitats puguin anar a l’escola, tenir llibres, quaderns i aules que els permetin rebre l’educació i els coneixements que més endavant els permetran  accedir a un futur millor.  A les imatges que vàrem veure, comprovàrem que amb les ajudes que les religioses reben des de diferents punts de les illes, s’han pogut adquirir materials perquè els joves del Congo puguin estudiar i aprendre diferents oficis; s’han comprat llibres per a les biblioteques,  taules i cadires per a les aules, màquines de cosir i altres eines que és ben segur seran d’allò més útils a tots els estudiants.

Esperem que aquest contacte amb el tercer món no acabi després de la rifa, sinó que sigui present a les nostres vides durant tot l’any.

[nggallery id=80]

No Comments

Post A Comment