Primària passat per aigua

Primària passat per aigua

Els alumnes de primària varem anar el passat divendres d’excursió.

Els nins i nines de 1r i 2n de primària varen anar a la platja i com podeu veure s’ho varen passar d’allò més bé. Van fer castells d’arena, túnels i fins i tot nedar i alguns aprende a nedar. Va ser fantàstic. 

Els nins i nines de 3r i 4tde primària també van anar a la platja, i com podem veure no es van quedar enrrera de diversió. Van jugar a futbol, van correr, van nedar i fer castells d’arena, no podem negar que van disfrutar tots junts d’un matí de platja complet. 

Per acabar, els alumnes de 5è i 6è de primària van anar d’excursió a Aqualand i com no podia ser d’una alta manera van disfrutar d’un dia complet. On van poder gaudir de les noves atraccions i de les instalacions que ofereix el parc aquàtic. Una experiència inolvidable. 

També cal dir que ens va acompanyar un dia fantàstic, va ajudar molt a que els alumnes disfrutessin tant. 

Volem donar les gràcies a tots els professors, equip directiu, personal no docent i als pares que fan possible que any rera any es facie aquestes sortides on els nins disfruten de nedar, experimentar i aprendre coses noves. 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»386″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_slideshow» gallery_width=»550″ gallery_height=»600″ cycle_effect=»fade» cycle_interval=»10″ show_thumbnail_link=»0″ thumbnail_link_text=»[Show picture list]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

1 Comment
  • MyWorldSecur
    Posted at 15:16h, 20 junio Responder

    El Colegio ha organizado un servicio de permanencia durante las tardes del 4 al 21 de junio, con horario de 15 a 17 horas. Mas informacion en la circular de Educamos

Post A Comment