Primària passat per aigua

Primària passat per aigua

Els alumnes de primària varem anar el passat divendres d’excursió.

Els nins i nines de 1r i 2n de primària varen anar a la platja i com podeu veure s’ho varen passar d’allò més bé. Van fer castells d’arena, túnels i fins i tot nedar i alguns aprende a nedar. Va ser fantàstic. 

Els nins i nines de 3r i 4tde primària també van anar a la platja, i com podem veure no es van quedar enrrera de diversió. Van jugar a futbol, van correr, van nedar i fer castells d’arena, no podem negar que van disfrutar tots junts d’un matí de platja complet. 

Per acabar, els alumnes de 5è i 6è de primària van anar d’excursió a Aqualand i com no podia ser d’una alta manera van disfrutar d’un dia complet. On van poder gaudir de les noves atraccions i de les instalacions que ofereix el parc aquàtic. Una experiència inolvidable. 

També cal dir que ens va acompanyar un dia fantàstic, va ajudar molt a que els alumnes disfrutessin tant. 

Volem donar les gràcies a tots els professors, equip directiu, personal no docent i als pares que fan possible que any rera any es facie aquestes sortides on els nins disfruten de nedar, experimentar i aprendre coses noves. 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»386″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_slideshow» gallery_width=»550″ gallery_height=»600″ cycle_effect=»fade» cycle_interval=»10″ show_thumbnail_link=»0″ thumbnail_link_text=»[Show picture list]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

1 Comment
  • MyWorldSecur
    Posted at 15:16h, 20 junio Responder

    El Colegio ha organizado un servicio de permanencia durante las tardes del 4 al 21 de junio, con horario de 15 a 17 horas. Mas informacion en la circular de Educamos

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.