Projecte solidari amb ICAPE

Projecte solidari amb ICAPE

Aquest curs els alumnes de 2n d’ESO tornen a participar al projecte ICAPE, programa impulsat de manera conjunta per la Conselleria d’Educació i Universitat i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb l’objectiu de formar joves emprenedors socials i impulsar els valors dels nostres alumnes i les seves capacitats emprenedores.

El curs passat vàrem tenir la sort de col·laborar amb Llevant en Marxa en un projecte de desenvolupament a Etiòpia, i aquest curs serà la Fundació Campaner i la seva feina a Níger per la lluita contra el NOMA la que donarà forma al nostre projecte: la creació d’una organització destinada a la responsabilitat social. Gràcies a la feina de la Fundació, els nostres alumnes s’acostaran a la realitat social del Níger, descobriran la realitat sanitària i investigaran sobre la malaltia del NOMA i la feina que fan en la lluita per la seva erradicació. Formar joves compromesos i amb capacitat de reflexió es presenta clau pel nostre projecte educatiu.

Níger Up és el nom de la nostra ONG, un projecte no només d’il·lusió i valors, sinó també un projecte que potencia la nostra forma d’entendre l’ensenyament, treballant amb metodologia cooperativa i d’investigació amb aquest objectiu de formar joves emprenedors.

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.