Projecte solidari amb ICAPE

Projecte solidari amb ICAPE

Aquest curs els alumnes de 2n d’ESO tornen a participar al projecte ICAPE, programa impulsat de manera conjunta per la Conselleria d’Educació i Universitat i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, amb l’objectiu de formar joves emprenedors socials i impulsar els valors dels nostres alumnes i les seves capacitats emprenedores.

El curs passat vàrem tenir la sort de col·laborar amb Llevant en Marxa en un projecte de desenvolupament a Etiòpia, i aquest curs serà la Fundació Campaner i la seva feina a Níger per la lluita contra el NOMA la que donarà forma al nostre projecte: la creació d’una organització destinada a la responsabilitat social. Gràcies a la feina de la Fundació, els nostres alumnes s’acostaran a la realitat social del Níger, descobriran la realitat sanitària i investigaran sobre la malaltia del NOMA i la feina que fan en la lluita per la seva erradicació. Formar joves compromesos i amb capacitat de reflexió es presenta clau pel nostre projecte educatiu.

Níger Up és el nom de la nostra ONG, un projecte no només d’il·lusió i valors, sinó també un projecte que potencia la nostra forma d’entendre l’ensenyament, treballant amb metodologia cooperativa i d’investigació amb aquest objectiu de formar joves emprenedors.

No Comments

Post A Comment