Projecte Vida Saludable

Projecte Vida Saludable

La Pureza de María Manacor, dins l’etapa de secundària, ha posat en marxa el Projecte Vida Saludable amb l’objectiu de conscienciar l’alumnat sobre el fet que una dieta equilibrada i la pràctica d’esport són indispensables per mantenir una bona salut. El projecte sorgeix de la necessitat d’eliminar falses creences sobre alimentació i activitat física en els adolescents, i inculcar-los hàbits saludables i una millora de la seva alimentació.

Durant tot el curs es treballaran continguts relacionats amb l’alimentació, la nutrició i l’exercici físic; i es tractaran temes com la piràmide nutricional, el problema de l’obesitat, i els trastorns de la conducta alimentària. El Projecte no es vol limitar només a un caire acadèmic, sinó que també vol ser una oportunitat clara i concreta de sensibilitzar els alumnes i millorar la seva alimentació i hàbits saludables.

En aquest sentit, el Projecte Vida Saludable inclou un pla d’entrenament d’exercici físic destinat a l’alumnat d’ESO i dirigit pel professor d’Educació Física, Miquel Grimalt. Les activitats, que començaren el passat mes d’octubre, inclouen des d’entrenaments d’esports al pati del centre, fins a carreres d’atletisme i exercicis de força a la Pista d’Atletisme de Manacor. També està previst que els alumnes que ho desitgin puguin participar en una ruta en bicicleta des de Manacor a Artà per la Via Verda, o una excursió de senderisme per la Serra de Tramuntana.

No Comments

Post A Comment