Proves Cangur 2014

Proves Cangur 2014

Els nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO han tengut l’oportunitat de participar a les proves Cangur 2014 que s’han celebrat aquesta setmana al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal. L’Ajuntament de Manacor va habilitar aquest espai perquè es poguessin reunir allà alumnes de tota la comarca per tal de concursar en aquestes proves de matemàtiques que ja es convoquen des de fa un parell d’anys.

Tots els participants estaven convocats al recinte a les 9:30 per començar aquesta jornada de quasi 5 hores que es va dividir en dues part separades per un espali de 30 minuts. A la primera part, cada alumne es va afrontar a un qüestionari de 30 preguntes que va requerir la seva atenció durant quasi una hora i mitja. A la segona , va començar la gimcana: cada escola o institut havia de resoldre els problemes que els va entregar l’organització en una sèrie de fitxes i un mural commemoratiu d’aquesta diada. En acabar, es van lliurar els premis i es va agrair l’assistència a tots els participants.

Tot plegat,va ser una experiència molt enriquidora per a tots,de treball en conjunt, de rialles i de nervis que va permetre a tots als nostres alumnes participar en aquestes proves tan conegudes dins el món de les matemàtiques.

[nggallery id=100]

No Comments

Post A Comment