Ruta de senderisme

Ruta de senderisme

IMG_20141214_142552

Una cinquantena d’alumnes d’Educació Secundària de La Pureza de Manacor varen participar diumenge, 14 de desembre, en una ruta de senderisme per la Serra de Tramuntana, activitat que forma part del Projecte Vida Saludable que ha engegat enguany el centre. El grup d’excursionistes varen recórrer el Camí Vell de Lluc. Els estudiants es concentraren a Manacor i tots junts arribaren a Caimari, on començaren la ruta a peu fins al Monestir de Lluc, on dinaren i descansaren per tornar després cap a casa. L’activitat va ser molt ben acollida pels participants que gaudiren tant del paisatge excepcional de la Serra de Tramuntana com de l’excursió amb els companys en un dia no lectiu.

 

La ruta de senderisme és una de les activitats programades dins del Projecte Vida Saludable, que pretén conscienciar els alumnes de la importància i de la necessitat de la pràctica de l’esport i d’una dieta equilibrada com a pilars per a una vida saludable. A més de l’excursió per la Serra del passat diumenge, el Projecte Vida Saludable també inclou una ruta en bicicleta de Manacor a Son Servera per la Via Verda, excursió que es va dur a terme amb gran èxit el passat 8 de novembre, així com un pla d’entrenament d’exercici físic dirigit per professor d’Educació Física, Miquel Grimalt.

 

A més, durant tot el curs es treballaran continguts relacionats amb l’alimentació, la nutrició i l’exercici físic; i es tractaran temes com la piràmide nutricional, el problema de l’obesitat, i els trastorns de la conducta alimentària. El Projecte no es vol limitar només a un caire acadèmic, sinó que també vol ser una oportunitat clara i concreta de sensibilitzar els alumnes i millorar la seva alimentació i hàbits saludables. En aquest sentit, s’han organitzat berenars saludables els dies que hi ha sortides culturals. Aquestes jornades, els estudiants es concentren a les vuit del matí al menjador de l’escola i gaudeixen tot junts d’un berenar saludable i complet.eri

No Comments

Post A Comment