Segon premi a la desfilada de Carrosses i Comparses.

Segon premi a la desfilada de Carrosses i Comparses.

LA FLOR ROMANIAL. SEGON PREMI . COL·LEGI  PURESA de MARIA

 

La cloenda de les fires i festes de primavera Manacor 2012 tingué lloc  en el passeig de Na Camel·la amb la desfilada de Carrosses i Comparses. Un acte lúdic i festiu molt vistós, dedicat enguany a la figura del filòleg manacorí mossèn Antoni Mª Alcover.

Hi hagué molta participació ciutadana , no debades és un dels actes més multitudinaris de  les festes de primavera, on hi participen els diferents col·legis de Manacor que cada any donen prestigi i qualitat a les carrosses i comparses. Milers de persones s’hi reuneixen per gaudir d’un horabaixa primaveral d’alegria i joventut.

 

El Jurat de la desfilada atorgà el Segon premi a la carrossa que presentava el nostre Col·legi. Un premi ben merescut i molt aplaudit per la ciutadania allà reunida. El tema original era de contes de rondalles per a infants.:La  Flor Romanial,

 

Com cada any , el curs encarregat de realitzar la carrossa fou el de quart de primària. Un bon exemple de treball en equip i coordinació dels pares i mares que col·laboren de manera eficient per tal de representar molt dignament el nostre Col·legi. Així fou i per a

tothom la nostra gratitud sincera.

 

També volem felicitar tots els integrants de la magnífica comparsa que acompanyava amb dignitat i elegància la carrossa de la flor Romanial. A tots nins i nines del nostre Col·legi ,enhorabona per la participació. Això és important, participar.

 

Aprofitam tal esdeveniment per aconsellar-vos llegir i rellegir La Flor Romanial de l’aplec de Rondalles Mallorquines d’en Jordi des Recó, de mossèn Alcover, una joia lingüística per aprendre llenguatge.

 

Volem agrair a l’associació de pares i mares el seu interès demostrat en aquests actes culturals que dignifiquen la nostra ciutat, Manacor , que tot just acaba de complir el seu primer centenari com a ciutat.

 

Tot dient , que mai el fabiol d’en Bernadet, personatge central de la rondalla hagi de dir:

 

-Oh germà ,lo mal germà,

Tu me toques i me fas mal;

M’enterrares dins s’arena

Per la flor romanial !

[nggallery id=36]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.