Segon premi a la desfilada de Carrosses i Comparses.

Segon premi a la desfilada de Carrosses i Comparses.

LA FLOR ROMANIAL. SEGON PREMI . COL·LEGI  PURESA de MARIA

 

La cloenda de les fires i festes de primavera Manacor 2012 tingué lloc  en el passeig de Na Camel·la amb la desfilada de Carrosses i Comparses. Un acte lúdic i festiu molt vistós, dedicat enguany a la figura del filòleg manacorí mossèn Antoni Mª Alcover.

Hi hagué molta participació ciutadana , no debades és un dels actes més multitudinaris de  les festes de primavera, on hi participen els diferents col·legis de Manacor que cada any donen prestigi i qualitat a les carrosses i comparses. Milers de persones s’hi reuneixen per gaudir d’un horabaixa primaveral d’alegria i joventut.

 

El Jurat de la desfilada atorgà el Segon premi a la carrossa que presentava el nostre Col·legi. Un premi ben merescut i molt aplaudit per la ciutadania allà reunida. El tema original era de contes de rondalles per a infants.:La  Flor Romanial,

 

Com cada any , el curs encarregat de realitzar la carrossa fou el de quart de primària. Un bon exemple de treball en equip i coordinació dels pares i mares que col·laboren de manera eficient per tal de representar molt dignament el nostre Col·legi. Així fou i per a

tothom la nostra gratitud sincera.

 

També volem felicitar tots els integrants de la magnífica comparsa que acompanyava amb dignitat i elegància la carrossa de la flor Romanial. A tots nins i nines del nostre Col·legi ,enhorabona per la participació. Això és important, participar.

 

Aprofitam tal esdeveniment per aconsellar-vos llegir i rellegir La Flor Romanial de l’aplec de Rondalles Mallorquines d’en Jordi des Recó, de mossèn Alcover, una joia lingüística per aprendre llenguatge.

 

Volem agrair a l’associació de pares i mares el seu interès demostrat en aquests actes culturals que dignifiquen la nostra ciutat, Manacor , que tot just acaba de complir el seu primer centenari com a ciutat.

 

Tot dient , que mai el fabiol d’en Bernadet, personatge central de la rondalla hagi de dir:

 

-Oh germà ,lo mal germà,

Tu me toques i me fas mal;

M’enterrares dins s’arena

Per la flor romanial !

[nggallery id=36]

No Comments

Post A Comment