Setmana de convivència per als alumnes de Secundària 

Setmana de convivència per als alumnes de Secundària 

11000070_10152559402517665_1120057137_o

Durant aquesta setmana els alumnes de Secundària han participat a unes jornades de convivència amb els alumnes d’Aproscom i del Centre Mater de Palma. L’objectiu d’aquestes diades és acostar els al·lots a la realitat dels diferents tipus de discapacitats i també rompre els prejudicis en relació a les persones que les pateixen.

Tots els cursos varen començar el dia amb un berenar saludable que gaudiren tots junts al menjador de l’escola. Menjaren llet, cereals, fruita, pa amb oli i sucs de diferents classes. Amb aquesta activitat es pretén que els al·lots assoleixen l’hàbit de berenar bé abans de començar el dia.

Ja amb les forces necessàries, els alumnes de 1r i 2n partiren a peu cap al centre d’Aproscom, on els esperaven professors i alumnes per participar tots junts a les diferents activitats que ja tenien preparades. Després de fer un calentament, començaren els partits de bàsquet i boccia. Varen ser moments idonis per comprovar que tots podem jugar junts als mateixos esports.

Els alumnes de 3r i 4t anaren al centre Mater de Palma on, després de visitar les instal·lacions també practicaren esport amb els alumnes d’allà.

En definitiva, pensam que ha estat una setmana molt enriquidora tant pels alumnes del nostre centre com pels de les escoles que tant bé ens varen acollir i ens mostraren la discapacitat des d’un altre punt de vista, cercant els punts en comú que tots tenim.

No Comments

Post A Comment