Una mà per Veneçuela

Una mà per Veneçuela

Com tots sabeu aquets dies hem fet campanya per ajudar una mica a les nostres escoles de Veneçuela. Hem aconseguit recaptar molts de doblers amb els que hem comprat productes molt importants que allà els és impossible trobar. També ens hem trobat amb empreses col.laboradores que ens han ajudat moltíssim.

Ara, tots aquests productes com: medicaments, ulleres, retoladors, quaderns, calcetins, roba interior, llet en polç, raspalls de dents, piles, espelmes, etc etc, s’han d’enviar.
Altres escoles nostres ja han fet aquesta campanya i els productes han arribat. Per aquest motiu volem fer-ho amb la mateixa companyia. Ens demanen 8€ per kg i en tenim 136,3, necessitam més de 1000€ i, ja en tenim uns 500.
Avui hem tornat a fer un bon berenar solidari en el qual per 1€ pots aconseguir fer realitat aquesta il.lusió. Imagines la cara d’aquestes persones que tenen manca de tot quan obrin les capses que enviam?
Volem que conegueu aquestes empreses col.laboradores, són les següents:
-Plovins, Minimon, Hiper Òptica, Fil i botons, Phildar, Xaloc, Farmàcia Pérez Manacor, Farmàcia Ladaria Porto Cristo i Farmàcia Gomila Porto Cristo.

 

Moltes gràcies a tots!

[ngg src=»galleries» ids=»423″ display=»basic_thumbnail»] 

No Comments

Post A Comment