V Jornada Esportiva del Col·legi Puresa de Maria de Manacor

V Jornada Esportiva del Col·legi Puresa de Maria de Manacor

Com ja és costum quan arriben aquestes dates, el col·legi Puresa de Maria de Manacor va organitzar el passat 5 de maig la seva jornada esportiva i hi convidà totes les escoles concertades del municipi: Sant Vicenç de Paül, Sant Francesc, La Salle, Joan Mesquida i la Puresa de Maria. L’objectiu d’aquesta jornada fou aconseguir que tots els alumnes passessin una bona estona alhora que participaren en les competicions dels diferents esports. Es va pretendre que aquest dia predominessin la participació i l’esportivitat per afavorir un ambient adequat i poder gaudir de la diada.

Enguany, els participants han estat els alumnes dels diferents centres des de 5è de Primària fins a 4t d’ESO. Cadascú podia triar l’esport que més li agradés entre les modalitat que s’oferien. Hi havia tornejos de futbol, atletisme, tennis, bàdminton, pàdel i mato. Els partits es celebraren de manera simultània , de manera que cada alumne podia competir a diferents esport sempre que no li coincidissin els horaris de les competicions.

Des del nostre centre volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Manacor i al Govern de les Illes Balears per cedir-nos l’espai per a la diada, a tots els col·laboradors que ens van ajudar de forma desinteressada i a tot el professorat dels centres convidats. Finalment, i de forma especial, també volem agrair la participació a tot l’alumnat assistent que va tenir un comportament molt positiu.

Col·legi Puresa de Maria de Manacor

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»329″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment