Viatge d’estudis a la bella Italia de 3r i 4t d’ESO

Viatge d’estudis a la bella Italia de 3r i 4t d’ESO

 

Dissabte passat, alguns dels alumnes de 3r i 4t d’ESO partiren de viatge d’estudis a Itàlia. Sortiren de Manacor ben prest , amb molta d’il·lusió i ganes de passar-s’ho bé. Juntament amb dos professors del nostre centre,  alumnes de 3r i 4t de la Puresa d’Inca i dos dels seus professors, descobriren els llocs més emblemàtics de les grans ciutats italianes. Durant quasi una setmana, els alumnes visitaren museus i monuments coneguts arreu del món i amb un valor històric i cultural admirat des de molts de segles enrere. Va ser impressionant poder ser a la plaça de Sant Pere, el museu vaticà o passejar pels carrerons de Florència descobrint tot l’encant que té la ciutat. Un dels llocs que més va sorprendre fou la Fontana de Trevi, per la seva grandesa i majestuositat.

I la pasta!, el menjar italià per excel·lencia. Aquest plat ,cuinat en totes les seves formes, aompanyaments i colors, va ser un altre plaer per als al·lots. Molts compraren paquests de  pasta en formes, colors i sabors originals per regalar als seus amics i familiars perquè també ells tenguin l’oportunitat de tastar aquest aliment.

A més a més, aprengueren a conviure amb companys nous,al·lots que no coneixien però que haurien de ser els seus companys de viatge.Fou tota una experìencia, i és ben segur que  a partir d’ara tots passaran a formar un gran cercle d’amics.

Aquella aventura que va començar dissabte passat ja ha arribat al final i ho ha fet amb un munt d’anècdotes, experiències i vivències que formaran part de la memòria de tots a partir d’ara.

[nggallery id=93]

No Comments

Post A Comment