Viatge d’estudis a la bella Italia de 3r i 4t d’ESO

Viatge d’estudis a la bella Italia de 3r i 4t d’ESO

 

Dissabte passat, alguns dels alumnes de 3r i 4t d’ESO partiren de viatge d’estudis a Itàlia. Sortiren de Manacor ben prest , amb molta d’il·lusió i ganes de passar-s’ho bé. Juntament amb dos professors del nostre centre,  alumnes de 3r i 4t de la Puresa d’Inca i dos dels seus professors, descobriren els llocs més emblemàtics de les grans ciutats italianes. Durant quasi una setmana, els alumnes visitaren museus i monuments coneguts arreu del món i amb un valor històric i cultural admirat des de molts de segles enrere. Va ser impressionant poder ser a la plaça de Sant Pere, el museu vaticà o passejar pels carrerons de Florència descobrint tot l’encant que té la ciutat. Un dels llocs que més va sorprendre fou la Fontana de Trevi, per la seva grandesa i majestuositat.

I la pasta!, el menjar italià per excel·lencia. Aquest plat ,cuinat en totes les seves formes, aompanyaments i colors, va ser un altre plaer per als al·lots. Molts compraren paquests de  pasta en formes, colors i sabors originals per regalar als seus amics i familiars perquè també ells tenguin l’oportunitat de tastar aquest aliment.

A més a més, aprengueren a conviure amb companys nous,al·lots que no coneixien però que haurien de ser els seus companys de viatge.Fou tota una experìencia, i és ben segur que  a partir d’ara tots passaran a formar un gran cercle d’amics.

Aquella aventura que va començar dissabte passat ja ha arribat al final i ho ha fet amb un munt d’anècdotes, experiències i vivències que formaran part de la memòria de tots a partir d’ara.

[nggallery id=93]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.