Visca Sant Antoni!

Visca Sant Antoni!

Sant Antoni ja ha arribat! Després d’unes setmanes d’emoció i il·lusió per la nostra festa, ja ha arribat el gran dia! Malgrat que avui és un dia festiu i de celebració, en el que aprofitam per recórrer el poble gaudint de la festa, durant els darrers dies a l’escola hem fet moltíssimes activitats per preparar-nos i sentir aquesta festa tan nostra. Entre aquestes activitats hem fet les tradicionals caretes dels dimonis, hem visitat diferents activitats culturals relacionades amb Sant Antoni, hem sortit a veure els foguerons del poble, hem participat de forma activa en la decoració del centre, i sobretot en l’elaboració del nostre fogueró, on els alumnes més grans, així com l’equip docent i directiu han treballat nit i dia perquè aquest any sigui espectacular! A més, fixeu-vos que fins i tot ha estat elegit entre els 10 millors foguerons de Manacor! Enhorabona per l’esforç!

Des del col·legi de la Puresa volíem donar-vos les gràcies a tots els que d’una forma o altra ens heu ajudat a viure aquest Sant Antoni. Gràcies alumnes, docents, pares, mares, APIMA, i manacorins en general. Gràcies per ajudar-nos a gaudir de la festa!

VISCA SANT ANTONI!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»400″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

¡Sant Antoni ya ha llegado! Después de unas semanas de emoción e ilusión por nuestra fiesta, ¡ya ha llegado el gran día! A pesar de que hoy es un día festivo y de celebración, en el que aprovechamos para recorrer el pueblo disfrutando de la fiesta, durante los últimos días en la escuela hemos hecho muchísimas actividades para prepararnos y sentir esta fiesta tan nuestra. Entre estas actividades hemos hecho las tradicionales caretas de los demonios, hemos visitado diferentes actividades culturales relacionadas con Sant Antoni, hemos salido a ver las hogueras del pueblo, hemos participado de forma activa en la decoración del centro, y sobre todo en la elaboración de nuestro hoguera , donde los alumnos más grandes, así como el equipo docente y directivo han trabajado noche y día para que este año sea espectacular. ¡No en vano ha estado elegido entre las 10 mejores de todo Manacor! ¡Enhorabuena por el esfuerzo!

Desde el colegio de la Pureza queríamos daros las gracias a todos los que de una forma u otra nos habéis ayudado a vivir este Sant Antoni. Gracias alumnos, docentes, padres, madres, APIMA, y «manacorins» en general. ¡Gracias por ayudarnos a disfrutar de la fiesta!

¡VIVA SANT ANTONI!

No Comments

Post A Comment