Visita a Es Turó

Visita a Es Turó

Els nins i nines de 4 anys aquest 3r trimestre esteim estudiant el ponis, un tema que ens agrada bastant, però teniem moltes ganes de veure un poni de ben a prop,  per això hem visitat l’escola d’equitació “es Turó” de Felanitx, on na Maria i n’Aina ens han ensenyat moltíssimes coses dels ponis i els cavalls. 

 

A n’es Turó també em pogut veure un aset petit, cans, i molts de cavalls dins les seves quadres. 

 

Quan hem arribat allà hem pogut escoltar les explicacions de na Maria sobre el que necessitam per poder muntar un poni, ens ha mostrat la cadira, com es corda, on s’han de posar els peus…tots hem escoltat ben atents i després de la seva explicacaió, nosaltres li hem contat tot el que hem après a la classe durant aquestes setmanes. Ha estat un intercanvi d’informació ben profitós. 

 

En acabar les explicacions hem berenat i mentre uns jugaven i feien cas al canet de la casa els altres hem començat a passejar amb els dos ponis, na Bety i en Sineu, abans però, ens hem col·locat el casc i després hem fet una bona volta. 

 

Ha estat un dematí fabulós, ja que hem gaudit d’un gran dia. Per molts de nosaltres inolvidable!! 

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»385″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_slideshow» gallery_width=»600″ gallery_height=»650″ cycle_effect=»fade» cycle_interval=»10″ show_thumbnail_link=»0″ thumbnail_link_text=»[Show picture list]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment