Voluntaris al «Más que tenis» a l’acadèmia d’en Rafa Nadal

Voluntaris al «Más que tenis» a l’acadèmia d’en Rafa Nadal

Els dies 16,17 i 18 de setembre, els nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO participaren a la quarta edició dels Más que tenis , un torneig per a tenistes amb discapacitat,que organitza l’acadèmia d’en Rafa Nadal juntament Special Olympics España.

Durant aquests dies de devers dues-centes competicions, els seixanta-cinc alumnes participants donaren un gran exemple d’esforç i esportivitat que va deixar una especial petjada al record de tos els que varen poder gaudir d’aquesta trobada.

Els nostres alumnes participaren com a col·laboradors d’aquest esdeveniment ajudant als esportistes acompanyant-los a les pistes, recordant-los les hores dels partits o portant-los begudes quan les demanaven.

La tasca dels nostres alumnes fou fonamental pel bon funcionament d’aquesta trobada i va ser molt valorada tant pels participants com per tot el personal col·laborador del centre. És per això, que a l’entrega de premis que calusurà la trobada, en Rafa Nadal va voler fer-se una foto amb tots ells com a agraïment per la seva tasca.

Enhorabona a tots!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»388″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment