Voluntaris al «Más que tenis» a l’acadèmia d’en Rafa Nadal

Voluntaris al «Más que tenis» a l’acadèmia d’en Rafa Nadal

Els dies 16,17 i 18 de setembre, els nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO participaren a la quarta edició dels Más que tenis , un torneig per a tenistes amb discapacitat,que organitza l’acadèmia d’en Rafa Nadal juntament Special Olympics España.

Durant aquests dies de devers dues-centes competicions, els seixanta-cinc alumnes participants donaren un gran exemple d’esforç i esportivitat que va deixar una especial petjada al record de tos els que varen poder gaudir d’aquesta trobada.

Els nostres alumnes participaren com a col·laboradors d’aquest esdeveniment ajudant als esportistes acompanyant-los a les pistes, recordant-los les hores dels partits o portant-los begudes quan les demanaven.

La tasca dels nostres alumnes fou fonamental pel bon funcionament d’aquesta trobada i va ser molt valorada tant pels participants com per tot el personal col·laborador del centre. És per això, que a l’entrega de premis que calusurà la trobada, en Rafa Nadal va voler fer-se una foto amb tots ells com a agraïment per la seva tasca.

Enhorabona a tots!

[ngg_images source=»galleries» container_ids=»388″ display_type=»photocrati-nextgen_basic_thumbnails» override_thumbnail_settings=»0″ thumbnail_width=»100″ thumbnail_height=»75″ thumbnail_crop=»1″ images_per_page=»20″ number_of_columns=»0″ ajax_pagination=»0″ show_all_in_lightbox=»0″ use_imagebrowser_effect=»0″ show_slideshow_link=»1″ slideshow_link_text=»[Show as slideshow]» order_by=»sortorder» order_direction=»ASC» returns=»included» maximum_entity_count=»500″]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.