Xavi Torres, el valor de l’esforç

Xavi Torres, el valor de l’esforç

El valor de l’esforç forma part del programa de tutoria que treballen tots els grups d’ESO durant tot el curs al col·legi Puresa de Maria de Manacor. Aquest programa consisteix en treballar tres valors que es consideren molt importants (un per trimestre) per tal que els alumnes els assoleixin i passin a formar part dels pilars de la seva vida. Enguany hem triat els valors de l’esforç, el respecte i el treball en equip . Cadascun d’aquests valors es treballa a fons: es fan activiats a les aules, dinàmiques, comentaris de power points i , per finalitzar, xerrades de diferents persones que representin cada valor.

No hem trobat millor manera de concloure el tema de l’esforç que amb una xerrada d’un dels millors esportites paraolímpics a nivell mundial : En Xavi Torres.  Des que el centre es posà en contacte amb en Xavi, l’amabilitat i disponibilitat que vàrem trobar ens va sorprendre gratament. Des de l’inici, l’esportista es va oferir molt amablement a venir al centre i explicar als nostres alumnes la importància de l’esforç per a la seva trajectòria professional i personal.

La xerrada que va fer en Xavi va semblar una reunió d’amics, ja que va exposar de manera molt col·loquial i propera tot el que havia fet durant els seus anys com a esportista professional. Els alumnes pogueren descobrir una persona molt valenta i digna d’admiració que els va transmetre, entre bromes i anècdotes, tota una lliçó de vida. Tengueren la sort d’apropar-se a l’esportista de renom, famós a nivell internacional, però també a l’home, un jove senzill que no tingué cap tipus de mirament a l’hora de mostrar-los fotos de la seva infantesa o del seu primer contacte amb una piscina.

L’experiència per els alumnes va ser d’allò més positiva; en acabar de xerrar en Xavi, tot varen ser preguntes, fotos amb ell inclús autògrafs per tal de no oblidar mai aquest dia tan especial i profitós per a tots.

Moltes gràcies, Xavi!

 

[nggallery id=81]

No Comments

Post A Comment

Web en mantenimientoEstamos trabajando para ofreceros el mejor servicio

Debido al incendio producido en Estrasburgo, nuestro servidor se vio fuertemente afectado. 

Lo que ocasionó que actualmente estemos actualizando la WEB para ofreceros el mejor servicio.

Igualmente se puede ver toda la información en todas las páginas 

Disculpad las molestias.